Ons Menu
Traditioneel Indonesische rijsttafel incl voor- en nagerecht
Alle gerechten zijn met zorg en aandacht uitgekozen en zijn vers bereid.
Het menu wisselt elke twee maanden.
Let op: de chef houdt de vrijheid om te variëren met gerechten 😉
Voorgerecht:
Saté Rumah kami
Lumpia tahu (loempia met tahu en groente)
Tahu Telor (met tahu gevulde omelet met pinda kecapsaus)
Hoofdgerecht:
Pecel (knapperige salade met pittige pindasaus)
Ikan pepesan (kruidige kabeljauw gestoomd in bananenblad)
Tinoransak (pittig gestoofd varkensprocureur)
Perkedel daging (rundergehaktballetjes)
Sambal Goreng tempe (in sambal gebakken tempe)
Nasi Putih (witte rijst)
Bami Goreng (gebakken bami)
Bijgerecht:
Sambal manis, sambal trassi en sambal tomaat
Acar ketimum (atjar komkommer)
Sambal goreng kentang (zoet pikante frietjes)
Nanas segar (verse ananas)
Bawang panggang (gebakken uitjes)
Seroendeng (geschaafde kokos,pinda’s,gebakken uien en specerijen)
Rempejek (pindakoek)
Nagerecht:
Javaanse Panna Cotta met een coulis van tropisch fruit
Koffie/thee met iets lekkers
Selamat Makan! (eet smakelijk)
Bovenstaand menu serveren wij tijdens een privé diner en bij de aanschuiftafel.
prijzen
——
Aanschuiftafel*
(*aanschuiftafel gaat door bij minimaal 8 aanmeldingen)
——
Privédiner
Kosten bij 7/8 personen 52,50 pp
Kosten bij 6 personen 55,- pp
Kosten bij 5 personen 65,- pp
Kosten bij 4 personen 80,- pp
Mocht je met minder of meer personen komen dan is gereserveerd dan graag minimaal 5 dagen van te voren aan ons doorgeven.
——
drankjes
Frisdrank: Pepsi, Pepsi max, 7-up, Fanta, Icetea, spa rood, rivella –2,75
Wijn: Witte wijn (viognier), rosé, rode wijn (pinot noir) alcoholvrije wijn; -5,5 per glas
Bier: Alcoholvrij (grolsch 0.0) en Warsteiner -3,5, Bintang (indonesisch bier) -4,5
Alle wijnen komen van de plaatselijke slijter en passen zeer goed bij de Indonesische keuken.