Ons Menu

Traditioneel Indonesische rijsttafel incl voor- en nagerecht

Alle gerechten zijn met zorg en aandacht uitgekozen en zijn vers bereid.
Het menu wisselt elke twee maanden.
Let op: de chef houdt de vrijheid om te vari√ęren met gerechten ūüėČ

Voorgerecht:  

Perkedel daging (rundergehaktballetjes)

Lumpia tahu (loempia met tahu en groente)

Tahu Telor (met tahu gevulde omelet met pinda kecapsaus)

Hoofdgerecht: 

Pecel (knapperige salade met pittige pindasaus)

Udang kecap mentega (garnalen in kecap botersaus)

Gulai Domba (Curry van varkensprocureur met kokos en kaneel)

Saté Ayam (Saté van kippendijen)

Sambal Goreng tempe (in sambal gebakken tempe)

Nasi Putih (witte rijst)

Bami Goreng (gebakken bami)

Bijgerecht:

Sambal manis en sambal trassi

Acar ketimum (atjar komkommer)

Sambal goreng kentang (zoet pikante frietjes)

Nanas segar (verse ananas)

Bawang panggang (gebakken uitjes)

Seroendeng (geschaafde kokos,pinda’s,gebakken uien en specerijen)

Rempejek (pindakoek)

Nagerecht: 

Javaanse Panna  Cotta met een coulis van tropisch fruit

Koffie/thee met iets lekkers

Selamat Makan! (eet smakelijk)

Bovenstaand menu serveren wij tijdens een privé diner en bij de aanschuiftafel.

 

 

prijzen

——
Aanschuiftafel*

50,- per persoon
(*aanschuiftafel gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen)

——
Privédiner

Kosten bij 6 tot 8 personen 50,- pp
Kosten bij 5 personen 60,- pp
Kosten bij 4 personen 65,- pp

U kunt bij ons pinnen en/of contant betalen.

——

 

drankjes

Frisdrank: Pepsi, Pepsi max, 7-up, Fanta, Icetea. – 2,75

Wijn: Witte wijn , rosé en rode wijn; 5,5 per glas -25 per fles  

Bier: Alcoholvrij, Bintang (Indonesisch bier) of Grolsch – 3,5

 

Alle wijnen komen van de plaatselijke slijter en passen zeer goed bij de Indonesische keuken.